Textpattern CMS support forum

You are not logged in. Register | Login | Help

#11 2018-04-17 07:12:06

bici
Member
From: vancouver
Registered: 2004-02-24
Posts: 1,242
Website

Re: updating 4.4.1 > 4.6.2

colak wrote #311094:

Has the language been updated? (under Admin>Languages)

there is Admin>Languages nor >Preferences nor >diagnostics.
weird!


…. texted postive

Offline

#12 2018-04-17 07:37:58

jakob
Moderator
From: Germany
Registered: 2005-01-20
Posts: 2,926
Website

Re: updating 4.4.1 > 4.6.2

Try visiting the front end first, then logging out and back in again. And also check your PHP version is modern enough (5.6+ I think).


TXP Builders – finely-crafted code, design and txp

Offline

#13 2018-04-17 08:23:56

phiw13
Plugin Author
From: Japan
Registered: 2004-02-27
Posts: 1,451
Website

Re: updating 4.4.1 > 4.6.2

jakob wrote #311098:

And also check your PHP version is modern enough (5.6+ I think).

for TXP 4.6 PHP 5.3+ should be OK, newer is better although PHP 7.1+ might have issues.

Otherwise agree, logging out, clearing cookies, caches etc, then going in again might resolve the issue (dusty memories of all kind of weird rendering issues with one site when upgrading 4.5.x -> 4.6).

Offline

#14 2018-04-17 15:18:57

bici
Member
From: vancouver
Registered: 2004-02-24
Posts: 1,242
Website

Re: updating 4.4.1 > 4.6.2

update: I just noticed that the user / pswd i have is only Copy Editor. There are 2 other ids as Publisher. I should be be able to reset the passwords for one of the Publishers vis MyPhpAdmin and get access to Prefs Languages etc.. as per these instructions right?

Last edited by bici (2018-04-17 15:19:19)


…. texted postive

Offline

#15 2018-04-17 15:23:10

colak
Admin
From: Cyprus
Registered: 2004-11-20
Posts: 6,675
Website

Re: updating 4.4.1 > 4.6.2

Or you may change the privileges of the user to 1 (publisher).


Yiannis
——————————
neme.org | hblack.net | LABS | State Machines | NeMe @ github

Offline

#16 2018-04-17 17:53:26

bici
Member
From: vancouver
Registered: 2004-02-24
Posts: 1,242
Website

Re: updating 4.4.1 > 4.6.2

colak wrote #311114:

Or you may change the privileges of the user to 1 (publisher).

that helped. still working on other issues.


…. texted postive

Offline

#17 2018-04-17 23:07:23

bici
Member
From: vancouver
Registered: 2004-02-24
Posts: 1,242
Website

Re: updating 4.4.1 > 4.6.2

i have made progress. On locallhost and on babaleo.com my live test site

i have the site working after update to 4.6.2 but the Home section and the Client sections are blank. Can’t puzzle out why?

Last edited by bici (2018-04-17 23:08:12)


…. texted postive

Offline

#18 2018-04-18 00:10:21

bici
Member
From: vancouver
Registered: 2004-02-24
Posts: 1,242
Website

Re: updating 4.4.1 > 4.6.2

i just noticed that the two sections that are not showing up are Sticky status.

also if i use the full url for the home page it shows up :


…. texted postive

Offline

#19 2018-04-18 01:01:35

bici
Member
From: vancouver
Registered: 2004-02-24
Posts: 1,242
Website

Re: updating 4.4.1 > 4.6.2

are there errors in these old tags that i am might be missing?
Page is not rendering:

<txp:output_form form="meta" />
<body id="<txp:if_section name="">front<txp:else /><txp:section /></txp:if_section>">
<div id="accessibility">
	<ul>
		<li><a href="#content"><txp:text item="go_content" /></a></li>
		<li><a href="#sidebar-1"><txp:text item="go_nav" /></a></li>
		<li><a href="#sidebar-2"><txp:text item="go_search" /></a></li>
	</ul>
</div>
<div id="container">
<!-- head -->
	<txp:output_form form="head-new" />
<div id="content">
   <txp:if_category>
		<h2><txp:category title="1" /></h2>
		<div class="hfeed">
		<txp:article form="article_listing" limit="5" />
		</div>
<txp:else />
	</txp:if_search>
		<div class="hfeed">
		<txp:article limit="1" form="static_article" status="sticky" id="3" />
		</div>
</txp:if_category>
	<txp:if_individual_article>
		<div class="divider"><img src="<txp:site_url />images/1.gif" width="400" height="1" alt="---" title="" /></div>
		<p><txp:link_to_prev>« <txp:prev_title /></txp:link_to_prev> 
			<txp:link_to_next><txp:next_title /> »</txp:link_to_next></p>
<txp:else />
		<p><txp:older>« <txp:text item="older" /></txp:older> 
			<txp:newer><txp:text item="newer" /> »</txp:newer></p>
</txp:if_individual_article>
	</div>
</div>
<!-- footer -->
	<div id="foot">&nbsp;</div>

…. texted postive

Offline

#20 2018-04-18 01:05:08

phiw13
Plugin Author
From: Japan
Registered: 2004-02-27
Posts: 1,451
Website

Re: updating 4.4.1 > 4.6.2

Have you turned ON debugging mode in the Preferences > Site ?

That may help tracking issues.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB