Textpattern CMS support forum

You are not logged in. Register | Login | Help

#81 2010-07-23 11:31:56

Gallex
Member
Registered: 2006-10-08
Posts: 914

Re: rah_sitemap

yep, that helped indeed. thank’s

Offline

#82 2010-07-27 21:42:32

Gocom
Plugin Author
Registered: 2006-07-14
Posts: 4,524
Website

Re: rah_sitemap

Released version 0.8. Changelog:

  • Now compression level field’s label links to the correct field id.
  • Now suppresses E_WARNING/E_STRICT notices in live mode caused by Textpattern’s timezone code when some conditions are met (TXP 4.2.0, PHP 5.1.0+, TXP’s Auto-DST feature disabled, TXP in Live mode). Error suppression will be removed when TXP version is released with fully working timezone settings.
  • Now generates UNIX timestamps within the SQL query, not with PHP.
  • Changed sliding panels’ links (a elements) into spans.

More info and downloads

Offline

#83 2010-07-28 06:19:32

candyman
Member
From: Italy
Registered: 2006-08-08
Posts: 675

Re: rah_sitemap

I’ve modded my admin page with a custom theme.
When I install some plugin, all the text info and elements change according my admin css: I mean font color, size etc…
Curiously the useful accordion links used under General preferences and Advanced settings are in the light brown “classic” tectpattern color.
How can I avoid this?

Obviously, thanks for the update!

Offline

#84 2010-07-28 06:54:16

Gocom
Plugin Author
Registered: 2006-07-14
Posts: 4,524
Website

Re: rah_sitemap

candyman wrote:

Curiously the useful accordion links used under General preferences and Advanced settings are in the light brown “classic” tectpattern color.

Because those are not really links as they don’t point nowhere, instead they are spans. You can style them if you need to.

#rah_sitemap_container .rah_sitemap_heading span {
	cursor: pointer;
	color: #963;
}

Offline

#85 2010-07-29 08:14:13

candyman
Member
From: Italy
Registered: 2006-08-08
Posts: 675

Re: rah_sitemap

I need. Thanks!

Offline

#86 2010-07-29 09:19:45

Gocom
Plugin Author
Registered: 2006-07-14
Posts: 4,524
Website

Re: rah_sitemap

candyman wrote:

I need. Thanks!

No problem, Alessandro :-) Just put styles for the spans into your theme’s stylesheet and you are good to go. If you have problems overwriting/redefining the styles, remember to use either parent element or !important.

Like so, using body:

body #rah_sitemap_container .rah_sitemap_heading span {
	color: #000;
}

Or !important:

#rah_sitemap_container .rah_sitemap_heading span {
	color: #000 !important;
}

Offline

#87 2010-08-25 11:22:12

whocarez
Plugin Author
From: Germany/Ukraine
Registered: 2007-10-08
Posts: 211
Website

Re: rah_sitemap

Hello Jukka,

I discovered a small bug – I think – in individual settings for category permlinks. There I usually set <txp:site_url />?c=<txp:category link="0" title="0" />, but in the sitemap I only get sitename/?c=. The same for <txp:category />
After trying older versions I discovered, that this is happening after your rewrite in v0.6 – in 0.5 the links are correct.

PHP-Version: 5.2.6-1+lenny3 without magic quotes …

Offline

#88 2010-08-25 13:58:56

Gocom
Plugin Author
Registered: 2006-07-14
Posts: 4,524
Website

Re: rah_sitemap

Thank you for reporting, Andreas :-) Version 0.9, with it’s small one line change, should fix the issue. Changelog:

  • Fixed: now correctly parses category tags in category URLs.

More info and downloads

Offline

#89 2010-08-25 14:08:14

whocarez
Plugin Author
From: Germany/Ukraine
Registered: 2007-10-08
Posts: 211
Website

Re: rah_sitemap

Thanks! It´s working ….

Offline

#90 2010-09-09 01:03:52

scottcal
Member
From: Encinitas, CA
Registered: 2010-09-04
Posts: 21
Website

Re: rah_sitemap

In the admin extensions panel when i try to view the site map I get the following error:

This page contains the following errors: error on line 1 at column 1: Encoding error Below is a rendering of the page up to the first error.

Any ideas or places where I can look?

Offline

Board footer

Powered by FluxBB