Textpattern CMS support forum

You are not logged in. Register | Login | Help

#1 2010-06-15 16:11:54

Gocom
Plugin Author
Registered: 2006-07-14
Posts: 4,524
Website

rah_runtime // A-to-B runtime

Rah_runtime returns runtime between tag pair.

<txp:rah_runtime />
<!--
	Mr. Comment: I wonder how long this takes, or was my first try faster :-/
-->
Sir, runtime: <txp:rah_runtime />
<!--
	Mr. Comment: Holy Batman, where did you...
-->

More info and downloads

Offline

#2 2010-06-18 00:18:40

whocarez
Plugin Author
From: Germany/Ukraine
Registered: 2007-10-08
Posts: 237
Website

Re: rah_runtime // A-to-B runtime

Plugin gives sometimes negative values out.
I put <txp:rah_runtime /> in first line of page layout and <!-- Runtime: <txp:rah_runtime /> --> in next to last line.
You can check it out on my page …

Last edited by whocarez (2010-06-18 00:20:09)

Offline

#3 2010-06-18 00:38:02

Gocom
Plugin Author
Registered: 2006-07-14
Posts: 4,524
Website

Re: rah_runtime // A-to-B runtime

whocarez wrote:

Plugin gives sometimes negative values out.

Oh, yeah there is was a mistake in the code. Thank you for reporting, Andreas. Fixed in the version 0.2. Now returns the results as float.

Last edited by Gocom (2010-06-18 01:15:15)

Offline

#4 2010-06-18 06:31:10

the_ghost
Plugin Author
From: Minsk, The Republic of Belarus
Registered: 2007-07-26
Posts: 907
Website

Re: rah_runtime // A-to-B runtime

Just was developing the same plugin functionality but you arranged it into plugin faster. Cool :)


Providing help in hacking ATM! Come to courses and don’t forget to bring us notebook and hammer! What for notebook? What a kind of hacker you are without notebok?

Offline

#5 2010-06-18 06:53:00

Gocom
Plugin Author
Registered: 2006-07-14
Posts: 4,524
Website

Re: rah_runtime // A-to-B runtime

the_ghost wrote:

Just was developing the same plugin functionality but you arranged it into plugin faster. Cool :)

Cool.

Offline

#6 2011-08-19 17:37:07

Gocom
Plugin Author
Registered: 2006-07-14
Posts: 4,524
Website

Re: rah_runtime // A-to-B runtime

Rah_runtime v0.3 has been released.

  • Added: a new attribute persistent. Disables destroying of used runtime pairs.
  • Changed: Now stores the runtimes in a static variable instead of a global.

More info and downloads

Offline

#7 2012-07-12 21:37:51

Gocom
Plugin Author
Registered: 2006-07-14
Posts: 4,524
Website

Re: rah_runtime // A-to-B runtime

Rah_runtime v0.4 is available. The update will change the rah_runtime behavior quite a bit. Instead of just returning calculated execution times, now the plugin and its tag adds those values to a tag trace. Optionally values can also be returned by setting return attribute to 1, but that’s not the main focus. The main focus is to provide diagnostics information and allowing you to keep the tags there even when you take the site live.

Other bigger change is the inclusion of containers. The tag can be used as container, shorting and neatening the syntax. When used a container, the rah_runtime tag calculates runtimes for the code wrapped in the tags.

List of changes:

  • Added: return attribute. By default set as 0.
  • Added: Now the runtimes are added to the tag trace.
  • Added: Container tag mode support.
  • Changed: By default runtimes are only visible in a tag trace. Set return attribute to 1 (return="1") output runtimes to the page template.
  • Changed: Default index to default. This is to avoid potential type juggling side-effects.

More info and downloads

Offline

Board footer

Powered by FluxBB