Textpattern CMS support forum

You are not logged in. Register | Login | Help

#1 2019-02-26 08:24:22

jakob
Admin
From: Germany
Registered: 2005-01-20
Posts: 3,396
Website

Forum search not working? [resolved. thanks!]

Is it just me or is the forum search function at the top right not working correctly at the moment?

I just get a long long wait with no results. Quite calming really if you’re not in a hurry!


TXP Builders – finely-crafted code, design and txp

Offline

#2 2019-02-26 08:28:48

Bloke
Developer
From: Leeds, UK
Registered: 2006-01-29
Posts: 8,621
Website

Re: Forum search not working? [resolved. thanks!]

Not just you. My console spits out:

Content Security Policy: The page’s settings blocked the loading of a resource at https://forum.textpattern.com/search.php (“form-action”)

The smd plugin menagerie — for when you need one more gribble of power from Textpattern. Bleeding-edge code available on GitHub.

Txp Builders – finely-crafted code, design and Txp

Offline

#3 2019-02-26 08:45:29

phiw13
Plugin Author
From: Japan
Registered: 2004-02-27
Posts: 1,632
Website

Re: Forum search not working? [resolved. thanks!]

jakob wrote #316737:

I just get a long long wait with no results. Quite calming really if you’re not in a hurry!

lovely :-)

The search tab at the top left (advanced search) does work

The top-right search box is a google search thingie ?

PS – I see now (safari):

[Error] Refused to load https://forum.textpattern.com/search.php?action=search&show_as=posts&sort_dir=DESC&keywords=test because it does not appear in the form-action directive of the Content Security Policy.

Last edited by phiw13 (2019-02-26 08:47:07)

Offline

#4 2019-02-26 09:27:58

jakob
Admin
From: Germany
Registered: 2005-01-20
Posts: 3,396
Website

Re: Forum search not working? [resolved. thanks!]

;-) Over to you Pete!


TXP Builders – finely-crafted code, design and txp

Offline

#5 2019-02-26 09:36:35

philwareham
Core designer
From: Farnham, Surrey, UK
Registered: 2009-06-11
Posts: 3,175
Website

Re: Forum search not working? [resolved. thanks!]

It’s because the forum hasn’t been migrated to the .com domain (on DigitalOcean server) yet, but some of the scaffolding is in place already there ready. This will be fixed by the planned move in March.

In the meantime we should probably disable CSP on forum.textpattern.com domain until it’s ready to move.

Offline

#6 2019-02-26 09:44:50

jakob
Admin
From: Germany
Registered: 2005-01-20
Posts: 3,396
Website

Re: Forum search not working? [resolved. thanks!]

Ah yes, that would explain it. Thanks for the info!


TXP Builders – finely-crafted code, design and txp

Offline

#7 2019-02-26 10:54:23

gaekwad
Member
From: People's Republic of Cornwall
Registered: 2005-11-19
Posts: 2,440

Re: Forum search not working? [resolved. thanks!]

Aha! form-action is a new arrival to CSP, it was tested last week and…we clearly need to tweak a few settings. If someone can throw in a new issue here then we can look into it chop-chop. I will have some more time later today, all being well.

Offline

#8 2019-02-26 11:56:39

gaekwad
Member
From: People's Republic of Cornwall
Registered: 2005-11-19
Posts: 2,440

Re: Forum search not working? [resolved. thanks!]

jakob: please try now, it should be fixed

Offline

#9 2019-02-26 12:50:25

jakob
Admin
From: Germany
Registered: 2005-01-20
Posts: 3,396
Website

Re: Forum search not working? [resolved. thanks!]

gaekwad wrote #316748:

jakob: please try now, it should be fixed

Perfetto!


TXP Builders – finely-crafted code, design and txp

Offline

#10 2019-02-26 12:58:33

gaekwad
Member
From: People's Republic of Cornwall
Registered: 2005-11-19
Posts: 2,440

Re: Forum search not working? [resolved. thanks!]

Thanks, jakob – good to hear!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB