Textpattern CMS support forum

You are not logged in. Register | Login | Help

#11 2016-11-04 23:51:14

phiw13
Plugin Author
From: Japan
Registered: 2004-02-27
Posts: 1,546
Website

Re: Forum updated

1/ the donate button appears correctly with Safari 10 (on 10.11) but is indeed missing the icon here in Firefox (dev edition, more or less up to date). Firefox dev tools tell me that the computed value for background is none, I have currently no idea why that is. the syntax is correct, when you view the icon in the dev tools (hover over the link) it displays…

2/ Yay, thank you for the larger font-size across the board. Aging eyes of the world, rejoice!

3/ one small improved I’d like to suggest: add some max-height to the pre blocks. If someone posts large amount of code (e.g. here, that makes for lots of scrolling of the page, if all you want is read through the conversation.

Offline

#12 2016-11-05 00:07:23

phiw13
Plugin Author
From: Japan
Registered: 2004-02-27
Posts: 1,546
Website

Re: Forum updated

Ahh, I found the issue in the console:

Content Security Policy: The page’s settings blocked the loading of a resource at data:image/svg+xml;charset=utf-8;base64,PHN2ZyB4bWxucz0naHR0cDovL3d3dy53My5vcmcvMjAwMC9zdmcnIHdpZHRoPScxN3B4JyBoZWlnaHQ9JzVweCcgdmlld0JveD0nMCAwIDE3IDUnPjxwb2x5Z29uIGZpbGw9JyUyMzMzMycgcG9pbnRzPScwLDAgNSw1IDEwLDAnLz48L3N2Zz4= (“img-src http://forum.textpattern.com * https://*”).

Perhaps this stackoverflow will help.

A link to the relevant MDN article

(I need to research this topic a little more…)

Last edited by phiw13 (2016-11-05 00:14:36)

Offline

#13 2016-11-05 05:59:11

colak
Admin
From: Cyprus
Registered: 2004-11-20
Posts: 6,906
Website

Re: Forum updated

uli wrote #302659:

The only browser I can see the heart with is Safari 6 (no other versions to test with).
FF 48, Chromium 50, and Chrome 42 all don’t display it.
(Mac OS 10.8)

+1


Yiannis
——————————
neme.org | hblack.net | LABS | State Machines | NeMe @ github

Offline

#14 2016-11-05 07:35:33

philwareham
Core designer
From: Farnham, Surrey, UK
Registered: 2009-06-11
Posts: 3,092
Website

Re: Forum updated

Thanks Philippe, yes the pre block changes are scheduled for the next update, I’ll also fix that icon hopefully now we know what’s happening. Plus I’ll do some further tweaks to layout now I’ve played with the forum a bit on my iPhone.

Should do that today when I meet up with Stef and Pete.

Offline

#15 2016-11-05 13:44:48

towndock
Member
From: Oriental, NC USA
Registered: 2007-04-06
Posts: 254
Website

Re: Forum updated

My eyes like it. Well done.

Offline

#16 2016-11-05 15:04:38

wet
Developer
From: Lenzing, Austria
Registered: 2005-06-06
Posts: 3,267
Website

Re: Forum updated

philwareham wrote #302658:

What browser and OS? Might have something to do with the base64 encoding I used on the SVG.

Win10 Fx 49:

The heart itself decodes nicely from the data: url, it just does not have a colour.

Offline

#17 2016-11-05 15:35:42

philwareham
Core designer
From: Farnham, Surrey, UK
Registered: 2009-06-11
Posts: 3,092
Website

Re: Forum updated

I’ve fixed the icon being blocked by Content Security Policy now (added data: to the rules). Thanks!

Offline

#18 2016-11-05 15:47:42

philwareham
Core designer
From: Farnham, Surrey, UK
Registered: 2009-06-11
Posts: 3,092
Website

Re: Forum updated

Code blocks have a max-height now too, as requested.

Offline

#19 2016-11-05 17:41:55

bici
Member
From: vancouver
Registered: 2004-02-24
Posts: 1,315
Website

Re: Forum updated

any easy way to have the heart turn to Red on hover?

</call to action>


…. texted postive

Offline

#20 2016-11-05 17:43:06

philwareham
Core designer
From: Farnham, Surrey, UK
Registered: 2009-06-11
Posts: 3,092
Website

Re: Forum updated

bici wrote #302682:

any easy way to have the heart turn to Red on hover?

</call to action>

Yep, I could do that! Will put it on my list :)

Offline

Board footer

Powered by FluxBB