Textpattern CMS support forum

You are not logged in. Register | Login | Help

#11 2012-11-18 17:24:59

Bloke
Developer
From: Leeds, UK
Registered: 2006-01-29
Posts: 8,460
Website

Re: smd_faux_role: switch priv levels on-the-fly

bici wrote:

I am no longer able to login and see my Admin, Extensions, Plugins, etc tabs.

Heck! You’ll probably have to alter your main login ID from phpMAdmin to set the privs to 1. I guess the failsafe javascript that resets your login back to admin doesn’t hook properly into 4.5.x so it’s not very failsafe any more. Sorry about that. I’ll see if I can fix it asap.


The smd plugin menagerie — for when you need one more gribble of power from Textpattern. Bleeding-edge code available on GitHub.

Txp Builders – finely-crafted code, design and Txp

Offline

#12 2012-11-18 18:44:43

bici
Member
From: vancouver
Registered: 2004-02-24
Posts: 1,319
Website

Re: smd_faux_role: switch priv levels on-the-fly

Bloke wrote:

bici wrote:

I am no longer able to login and see my Admin, Extensions, Plugins, etc tabs.

Heck! You’ll probably have to alter your main login ID from phpMAdmin to set the privs to 1. I guess the failsafe javascript that resets your login back to admin doesn’t hook properly into 4.5.x so it’s not very failsafe any more. Sorry about that. I’ll see if I can fix it asap.

Hi – i was able to regain access via phpMyAdmin ( reset to 1 for my ID)
i am now using smd_user_manager

Last edited by bici (2012-11-18 18:46:33)


…. texted postive

Offline

#13 2015-09-18 13:03:24

Destry
Moderator
From: Haut-Rhin
Registered: 2004-08-04
Posts: 4,021
Website

Re: smd_faux_role: switch priv levels on-the-fly

Doesn’t work in 4.6-dev. Poop. ;)

More exactly, I don’t see the “Switch role” link under Admin.


The text persuades, the *notes prove。

Offline

#14 2015-09-18 13:28:51

uli
Moderator
From: Cologne
Registered: 2006-08-15
Posts: 4,153

Re: smd_faux_role: switch priv levels on-the-fly

You’ve been away from the plugin panel (that can’t be changed by plugins), were you? Is the menu item in the source code?
What if you set $smd_faux_position = '0'; to e.g. $smd_faux_position = '10,60'; inside the plugin code? Edit: That should make the menu appear on each admin panel at the given position.

Edit 2: Probably much easier:
IIRC you’ve a new installation of 4.6.0 and so probably a fresh one of smd_faux_role: Have you thought of entering the (correct) user name inside the source code for seeing the widget? I’ve made a customised copy of smd_faux_role with user name and position, saved via ied_plugin_composer, and only install that one (in case your user name is always the same).

Last edited by uli (2015-09-18 13:38:39)


In bad weather I never leave home without wet_plugout, smd_where_used and adi_form_links

Offline

#15 2015-09-18 15:47:46

Destry
Moderator
From: Haut-Rhin
Registered: 2004-08-04
Posts: 4,021
Website

Re: smd_faux_role: switch priv levels on-the-fly

uli wrote #294960:

IIRC you’ve a new installation of 4.6.0 and so probably a fresh one of smd_faux_role: Have you thought of entering the (correct) user name inside the source code for seeing the widget? I’ve made a customised copy of smd_faux_role with user name and position, saved via ied_plugin_composer, and only install that one (in case your user name is always the same).

A-ha, I see I did modify it on my 4.5.7 install, though I don’t remember what I modified. I forgot about that. (It’s been a while.) And I do have the composer on that install. So, I’ll give that a try.

Thanks, Uli.

EDIT: Haha, well that was easy. Just needed to put my username in.

Last edited by Destry (2015-09-18 15:52:39)


The text persuades, the *notes prove。

Offline

Board footer

Powered by FluxBB